петък, декември 25, 2009

Вие имате Бойко


Снощи, както всяка година около това време, Светия Петър ме посети.
За мое учудване защо точно дойде на коледа? Той обясни:
Докторе и ти като другите си станал конюнктурен - ту коледа на 7-ми Януари по православен календар, ту на 25-и декември. Минах сега при тебе, защото имах допълнително много работа на земята тази нощ.
Дядото сериозно бе препятстван да стигне до Църквата "Рождество Христово" поради изградена от Израел стена. Той ме вика за помощ, а аз не умея освен да прибирам хората горе при мен. В случая не можах да разбера чия е вината. Израелците казват ние работим в услуга на световния едър капитал. Ако не пазим арабските средновековни режими, как ще има евтин нефт и консуматорски общества. Когато отказваме от тази роля, едва ли някои ще подкрепи държавата ни.

Въздъхнал Светия Петър и продължи: Обърнах се към Обама. Той се оплаква – аз съм под непрекъснат рекет. Предшественикът ми Буш е излъгал 418 пъти пред медиите, и е засипал люлката на цивилизация /Ирак/, настрой почти целия свят против САЩ. За негови гафове, правили клипове. А аз защото съм чернилка бях принуден да се извиня за един арест в Лос Анджелис.
Не смея да помогна за стената. Те имат готов етикет” Антисемитизъм” , а бе свети Петре те обвиняват в това семитиският арабски народ, а бе дори залепват този етикет на евреин, който не е ционист.

Прекъснах Светия Петър, казвайки му: моля ти се не продължавай, кажи нещо за нас българите. Той се смя на глас, тръгвайки вика Вие имате Бойко.

Няма коментари: